facebook


Ποιες εταιρίες στοιχήματος δέχονται καταθέσεις με PaySafe


Η Paysafe επέστρεψε στην Ελλάδα. Μετά την επιβολή των Capital Controls, η Paysafecard είχε αναστείλει τη λειτουργία της στον ελληνικό χώρο, αλλά τώρα, με τη σχετική χαλάρωση των κεφαλαιακών ελέγχων στις τράπεζες, η διάσημη κάρτα Paysafe επέστρεψε

Τί είναι η
paysafe card;

Η προπληρωμένη κάρτα
Paysafe είναι ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους κατάθεσης χρημάτων σε στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ, όπου γρήγορα, εύκολα και προπαντός με ασφάλεια μπορείς να κάνεις πληρωμές (καταθέσεις) χωρίς να καταχωρήσεις την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα ή τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού στο διαδίκτυο.

Για να κάνεις κατάθεση και να παίξεις στοίχημα στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας
Paysafecard πρέπει πρώτα να αγοράσεις μια Paysafecard της αξίας που επιθυμείς από ένα αναγνωρισμένο σημείο πώλησής της σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η
Paysafecard ουσιαστικά είναι ένας 16ψήφιος κωδικός PIN αξίας 5, 10, 25, 50 ή 100 ευρώ. Εσύ απλά δίνεις το ποσό που θέλεις και το περίπτερο ή μαγαζί που πουλάει Paysafecard εκτυπώνει ένα κουπόνι με ένα 16ψήφιο κωδικό ανάλογης αξίας. Φυσικά αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει και από το επίσημο σάιτ της Paysafe

Ποιες εταιρίες στοιχήματος δέχονται Paysafecard
Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paysafecard είναι αρκετές. Εμείς επιμένουμε και παρουσιάζουμε στους επισκέπτες μας μόνο τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες

Stoiximan.
gr
Ο Stoiximan είναι πλέον η κορυφαία εταιρία στοιχήματος στην Ελλάδα. Λειτουργεί με την άδεια για νόμιμο online στοίχημα της Gambling Malta Ltd. Η άδεια είναι ιδιοκτησίας του
Stoiximan.gr και δε τη χρησιμοποιεί απλά για να μπορεί να δουλέυει νόμιμα στην Ελλάδα όπως κάνουν πολλές άλλες εταιρίες στοιχήματος. Καλό site, καλή υποστήριξη από τους εκπροσώπους της εταιρίας, παιχνίδια με 0% γκανιότα κάθε μέρα, εξαιρετικό mobile bet, live streaming, cashout, οι περισσότεροι τρόποι ανάληψης και κατάθεσης. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τους ανθρώπους του Stoiximan.gr και αυτό φαίνεται από την πρόσφατη αναβάθμιση της πλατφόρμας με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! Τα γεγονότα στο ζωντανό στοίχημα έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι χρήστες μπορούν να τα παρακολοθούσουν ζωντανά μέσω της υπηρεσίας Live Streaming απ όπου και αν βρίσκονται μέσα από τον υπολογιστή τους το τάμπλετ ή το κινητό τους τηλέφωνο, εξαργυρώνοντας παράλληλα τα στοιχήματα τους πριν τη λήξη του αγώνα με τη λειτουργία Cashout. Εχει τους περισσότερους τρόπους ανάληψης και κατάθεσης και μέσα σε αυτούς είναι φυσικά και η Paysafe card. Μια και κάναμε λόγο για τις αναλήψεις στο Stoiximan.gr αυτές είναι πλέον αστραπιαίες! καθώς η ο Stoiximan πληρώνει άμεσα!

Betshop
.gr
Η εταιρία είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα λειτουργεί στην Ελλάδα με την άδεια της
B2B Gaming Services (ιδιόκτητη άδεια) και προσφέρει ένα πολύ καλό προϊόν, με αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις και μία φιλική 100% ανανεωμένη προς το χρήστη ιστοσελίδα. Εχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια το προϊόν δεν έχει καμία σχέση με το παλιό και συνεχώς κάνει βήματα προόδου. Η νέα της πλατφόρμα είναι πλέον καλή, ενώ πλέον μπορείς άνετα και με ασφάλεια, να παίξεις και από το τάμπλετ ή το κινητό σου καθώς με την ανανέωση του σάιτ η Betshop.gr προσφέρει πλέον και mobile bet κάτι που δεν είχε μέχρι τώρα.
Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας είναι οι γρήγορες αναλήψεις και το πλούσιο Live betting.
Η Betshop.gr ήταν η πρώτη εταιρία στοιχημάτων που επανέφερε την Paysafe στην Ελλάδα

Sportingbet
.gr
Πρόκεται για μία από τις περισσότερο γνωστές στοιχηματικές στην Ελλάδα. Με παρουσία από το 2001 στην ελληνική αγορά. Λειτουργεί με την άδεια της Sporting Odds Limited
(ιδιόκτητη). Μεγάλες αλλαγές τον τελευταίο χρόνο με τη Sportingbet.gr να ανανεώνει το προϊόν της και τις πλατφόρμες για υπολογιστές, τάμπλετ, και κινητά.
Επίσης παρουσίασε μία σειρά προσφορών προς τους πελάτες της όπως το 5% επιπλέον κέρδη καθημερινά σε επιλεγμένα παιχνίδια, την υπηρεσία
Cashout, πριμ στα παρολί, την επιστροφή στοιχημάτων στο 0-0 και το πρόγραμμα Rewards που όσο στοιχηματίζει κάποιος στη Sportingbet συγκεντρώνει πόντους που εξαργυρώνονται.
Η Sportingbet.
gr προσφέρει στους παίκτες ένα κορυφαίο προϊόν, με μία τεράστια γκάμα αθλημάτων με χιλιάδες διαφορετικά διαφορετικά στοιχήματα καθημερινά. Υπάρχουν αρκετά ειδικά στοιχήματα πλούσιο live στοίχημα, και η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων δωρεάν μέσω live streaming που προσφέρουν στους παίκτες μία μοναδική εμπειρία. Φυσικά δέχεται και πάλι καταθέσεις με Paysafe card!

Vistabet
.gr
Η Vistabet
.gr είναι ένα White Label της Sportingbet.gr και ιδρύθηκε το 2005 με στόχο 100% την ελληνική αγορά. Λειτουργεί όπως και η Sportingbet.gr με την άδεια της Sporting Odds Limited. Πρόσφατα λάνσαρε τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της, η οποία προσφέρει εύκολη πλοήγηση και είναι πλήρως συμβατή με κινητά και τάμπλετ. Το νέο σάιτ προσφέρει ολοκαίνουργιο μενού για live στοίχημα, ευκολότερη περιήγηση μεταξύ των αθλημάτων, βελτιωμένο κουπόνι για ταχύτερο στοιχηματισμό σε μονά και παρολί στοιχήματα. Παράλληλα η Vistabet.gr προσφέρει μια σειρά προσφορών όπως το Vista Bonus Club που όσο όσο στοιχηματίζει κάποιος συγκεντρώνει πόντους που εξαργυρώνονται, την υπηρεσία Cashout, πριμ στα παρολί, την επιστροφή στοιχημάτων στο 0-0, ενώ καθημερινά υπάρχουν παιχνίδια που προσφέρουν 5% υψηλότερα κέρδη.
Δέχεται και πάλι κανονικά καταθέσεις με
Paysafe card!

Champio
nsbet.net
Η
Championsbet.net λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με την ιδιόκτητη άδεια της Online Amusement Solutions NV. Πρόσφατα παρουσίασε το 100% ανανεωμένο σάιτ, και παράλληλα την 100% νέα εφαρμογή της για τάμπλετ και κινητά που δεν είχε μέχρι τώρα. Παρουσίασε επίσης μία σειρά προσφορών όπως το V.I.P πρόγραμμα που επιτρέπει στους πελάτες της που θα γίνουν V.I.P να παίζουν πάντα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις, την υπηρεσία Cashout, το πριμ στα παρολί, ενώ καθημερινά προσφέρει παιχνίδια με 0% γκανιότα. Η Championsbet.net δέχεται και πάλι κανονικά καταθέσεις με Paysafe card!

Goalbet.gr
Ιδρύθηκε το 2009 και λειτουργεί με την άδεια της GLB GmbH (ιδιόκτητη). Το σαιτ είναι απλό λειτουργικό και γρήγορο στη χρήση του. Υπάρχει πλατφόρμα για να μπορείτε να στοιχηματίζετε απ΄ όπου και αν έιστε από το τάμπλετ ή το κινητό σας τηλέφωνο. Προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, (πάνω από 300 σε κάθε παιχνίδι) και ξεχωρίζει για τις καλές αποδόσεις. Εχει μία σειρά προσφορών προς τους παίκτες του στοιχήματος που την εμπιστεύονται όπως πριμ στα παρολί, Δώρο στην Γιορτή και τα γενέθλια σας, Cashοut, ενώ προσφέρει και πολλές μεταδόσεις Live streaming. Δέχεται κανονικά και πάλι καταθέσεις με Paysafe card!


Οι στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται καταθέσεις με Paysafe είναι

Stoiximan.gr
Bet365.gr
Championsbet.net
Goalbet.gr
Sportingbet.gr
Vistabet.gr
Betshop.gr

Εχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με το παραπάνω κείμενο; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαβάζουμε τα e-mail σας και απαντάμε άμεσα μόλις βρούμε την καλύτερη λύση για το θέμα που μας έχετε στείλει.

 

Paysafe

Οι εταιρίες στοιχήματος που δέχονται καταθέσεις με paysafe

Βρείτε ποιες εταιρίες στοιχήματος δέχονται καταθέσεις με paysafe

Παίξτε νόμιμα στοίχημα και κάντε την κατάθεσή σας με έναν από τους πιο δημοφιλής τρόπους την προπληρωμένη κάρτα paysafe

Νόμιμες στοιχηματικές paysafe