facebook
Stoiximan.gr

 
Το Stoiximan.gr είναι μια 100% ελληνική εταιρία στοιχήματος που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2012. Αυτή τη στιγμή ο Stoiximan είναι η κορυφαία στοιχηματική της αγοράς προσφέροντας το καλύτερο συνολικά προϊόν. Λειτουργεί νόμιμα στην ελληνική αγορά με την άδεια της Gambling Malta LTD. Η άδεια είναι ιδιοκτησίας του Stoiximan.gr και δε τη χρησιμοποιεί απλά για να μπορεί να δουλεύει νόμιμα στην Ελλάδα όπως κάνουν πολλές άλλες εταιρίες στοιχήματος

Υπηρεσίες ειδικά για Ελληνες παίκτες
Η πλατφόρμα του Stoiximan.gr έχει σχεδιαστεί από την αρχή από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο διαδικτυακό στοίχημα, ειδικά για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Το αποτέλεσμα και η συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρίας μέχρι στιγμής τους δικαιώνει. Χαρακτηριστικό της εταιρίας ότι ενώ άρχισε να λειτουργεί το 2012, ακόμη και τώρα συνεχώς καταβάλει προσπάθειες βελτίωσης του προϊόντος, και συνεχώς προστίθονται νέες ιδέες και πράγματα, χρήσιμα προς τον παίκτη του στοιχήματος.

Είναι η πρώτη εταιρία που πρόσφερε παιχνίδια με 0% γκανιότα, και η πρώτη 100% ελληνική εταιρία που πρόσφερε την υπηρεσία cashout, αλλά και μια σειρά από άλλες προσφορές που θα διαβάσετε αναλυτικά στη συνέχεια της παρουσίασης.

Στοίχημα
Με λίγα λόγια στον Stoiximan μπορείς να στοιχηματίσεις σε ότι θέλεις. Αλλά ακόμα και αν δε βρεις αυτό που θέλεις, ή επιθυμείς να στοιχηματίσεις σε κάτι που έχεις σκεφτεί, οι traders του Stoiximan είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσουν με την υπηρεσία "Πες το κι έγινε".

Να σημειώσουμε ότι ο Stoiximan.gr είναι η μοναδική εταιρία στοιχήματος που προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία "Πες το κι έγινε", και παρόλο που έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα καμία άλλη εταιρία δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο

Συνοπτικά προσφέρει πάνω από 150 επιλογές σε κάθε παιχνίδι, που στις μεγάλες διοργανώσεις, και στα σημαντικά παιχνίδια ,τα στοιχήματα μπορεί να ξεπεράσουν και τα 250. Σε αυτό να τονίσουμε ότι είναι στοιχήματα ουσίας και μοναδικά, και όχι επαναλαμβανόμενα, όπως συνηθίζουν άλλες εταιρίες

Προσφέρει πάνω από 3.000 πρωταθλήματα και διοργανώσεις το χρόνο! Πάνω από 24.000 παιχνίδια Pre live για στοιχηματισμό, εκ των οποίων τα μισά (πάνω από 12.000) και σε live bet κάθε μήνα! Τέλος πάνω από 2.500 παιχνίδια κάθε μήνα προσφέρονται σε μεταδόσεις live streaming!

Live στοίχημα
Μία από τις πληρέστερες πλατφόρμες ζωντανού στοιχήματος είναι αυτή που προσφέρει ο Stoiximan.gr. Πάρα πολλά γεγονότα διαθέσιμα για στοιχηματισμό για όλα τα αθλήματα 24 ώρες το 24ώρο. Συνοπτικά προσφέρει πάνω από 12.000 παιχνίδια για live στοίχημα κάθε μήνα, ενώ από αυτά τα 2.500 προσφέρονται σε μετάδοση live streaming!

Πρόσφατα ανανεώθηκε η πλατφόρμα του ζωτανού στοιχήματος και το ήδη καλό αποτέλεσμα έγινε ακόμη καλύτερο!

Live streaming
Ο Stoiximan.gr προσφέρει πάνω από 2.500 παιχνίδια κάθε μήνα σε ζωντανές μεταδόσεις! Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις κ.α αθλημάτων.
Οι μεταδόσεις live streaming προσφέρονται για όλες τις συσκευές και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε απ' όπου κι αν βρίσκεστε, από τον υπολογιστή σας, το τάμπλετ, ή το κινητό σας τηλέφωνο!
Επίσης άλλη μία πρωτοποριακή κίνηση του Stoiximan.gr, καθώς είναι η πρώτη ελληνική εταιρία στοιχημάτων που πρόσφερε live streaming μεταδόσεις απ΄όπου και αν βρίσκεστε από όλες τις συσκευές.

Mobile bet
Με λίγα λόγια κορυφή! Για εμάς ήταν ήδη η καλύτερη πλατφόρμα mobile bet που είχαμε δει. Με τη πρόσφατη ανανέωση δεν υπάρχουν λόγια. Με διαφορά η No1 έκδοση για κινητά και τάμπλετ. Πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της πλατφόρμας για υπολογιστές, και αυτής για κινητές συσκευές, (όπως συμβαίνει σε πολλές εταιρίες στοιχήματος) για να μπορείτε να νοιώσετε την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία!

Είτε είστε στον υπολογιστή σας είτε στο τάμπλετ είτε στο κινητό σας το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σταθερή πλατφόρα χωρίς κολλήματα και κρασαρίσματα, ταχύτατη, με γρήγορο live bet καθώς ενσωματώθηκε και η υπηρεσία speed bet και φυσικά με live streaming για να μπορείτε να παρακολουθείτε το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει όπου και να είστε!

Stoiximan.gr
Προσφορές
Ο Stoximan.gr προσφέρει 100% μπόνους εγγραφής μέχρι 100 ευρώ, (για να δει κάποιος αναλυτικά την προσφορά πρέπει να έχει λογαριασμό στο Stoiximan.gr καθώς η προσφορά είναι ορατή μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες) και πάρα πολλές προσφορές προς τους παίκτες του στοιχήματος.

Μετά τα παιχνίδια με 0% γκανιότα που πρώτος ο Stoiximan πρόσφερε στους Ελληνες παίκτες του στοιχήματος, η εταιρεία παρουσιάζει μία σειρά προσφορών όπως το Cashout, το παρολίγο, η επιστροφή στοιχήματος στο 0-0 κ.α.

Αναλυτικά για την κάθε προσφορά μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πάνω σε αυτή. (Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Αναλυτικά οι προσφορές του Stoiximan.gr
0% γκανιότα
Ο Stoiximan προσφέρει κάθε μέρα τα μεγαλύτερα αθλητικά παιχνίδια με 0% γκανιότα. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Cashout
H μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στοιχήματος προσφέρει πλέον σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος την υπηρεσία cashout!
Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Επιστροφή στο 0-0 (Cashback)
Ο Stoiximan.gr προσφέρει μπόνους με την μορφή επιστροφής χρημάτων (cashback) στο στοίχημα σας σε περίπτωση που αγώνας που ποντάρατε τελειώσει ισόπαλος 0-0. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Εξτρα κέρδη στα παρολί μέχρι 50%
Αν ποντάρεις σε στοίχημα παρολί 4 έως 10 παιχνίδια και το δελτίο κερδίσει ο Stoiximan.gr θα σου προσφέρει μέχρι και 50% πριμ στα κέρδη σου! Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Παρολίγο!
Αν ποντάρεις σε στοίχημα παρολί 5 έως 10 παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, και χάσεις μόνο ένα στο Stoiximan δεν χάνεις! Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Πες το κι έγινε
Με την υπηρεσία Πες το κι έγινε ο Stoiximan.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε να γίνεται πραγματικότητα οποιοδήποτε στοίχημα ή απόδοση δεν προσφέρεται από την εταιρία και σας ενδιαφέρει προσωπικά ή να ζητήσετε μεγαλύτερα όρια πονταρίσματος! Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Live streaming
O Stoiximan.gr
προσφέρει ζωντανά στην οθόνη σας τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα απολύτως δωρεάν. Μάλιστα ο Stoiximan ήταν η πρώτη ελληνική στοιχηματική εταιρία που πρόσφερε μεταδόσεις live streaming για τάμπλετ και κινητά για να μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά άπ΄ όπου και αν βρίσκεστε τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα άπ΄όλα τα αθλήματα! Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ταυτοποίηση
Ολες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, πλέον είναι υποχρεωμένες από το νόμο να ταυτοποιούν τα στοιχεία των πελατών τους.

Για να κάνετε ταυτοποίηση στο Stoiximan.gr πρέπει να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα στο eggrafa@stoiximan.gr.

Αναλυτικά για το πως μπορείτε να κάνετε ταυτοποίηση στις νόμιμες στοιχηματικές μπορείτε να διαβάσετε
εδώ

Συναλλαγές - μέθοδοι κατάθεσης - ανάληψης
Ο Stoiximan είναι η εταιρία που δέχεται τους περισσότερους τρόπους ανάληψης και κατάθεσης.

Κατάθεση στο Stoiximan.gr μπορείτε να κάνετε με: Paysafe, Skrill, Πιστωτικές – Χρεωστικές Κάρτες, Web Banking, Tραπεζικό έμβασμα, Viva Wallet, Viva Spot, Skrill 1 Tap, Neteller
Το 100% μπόνους εγγραφής μέχρι 100 ευρώ στο Stoiximan.gr πιστώνεται με όλους τους τρόπους κατάθεσης.

Η ελάχιστη κατάθεση είναι 10 ευρώ.
Η ελάχιστη ανάληψη είναι 10 ευρώ.

Ανάληψη στο Stoiximan.gr μπορείτε να κάνετε με: Πιστωτικές – Χρεωστικές Κάρτες, Web Banking, Tραπεζικό έμβασμα, Viva Wallet, Skrill, Skrill 1 Tap, Neteller.

Αν στην πρώτη σας κατάθεση χρησιμοποιήσατε Paysafe card, ή Viva, η ανάληψη θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που τα στοιχεία είναι ίδια με τα στοιχεία του κατόχου λογαριασμού στο Stoiximan.gr

Ο Stoiximan πληρώνει μέσα σε 24 ώρες, ενώ αν χρησιμοποιήσετε Skrill για να κάνετε ανάληψη το πιθανότερο είναι να πληρωθείτε εντός μίας ώρας!

Paysafe
H Paysafe card επέστρεψε στις επιλογές κατάθεσης του Stoiximan.gr

Ο Stoiximan.gr η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στοιχημάτων εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τις επιλογές κατάθεσης και ανάληψης και σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας και μέσω της Paysafe.
Περισσότερες πληροφορίες για την κατάθεση με Paysafe στο Stoiximan.gr μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Εξυπηρέτηση Πελατών
Με το Stoiximan.gr μπορείτε να επικοινωνείτε με live chat ή με e-mail. Υπάρχει και η υπηρεσία call back service όπου στέλνετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό και επικοινωνούν μαζί σας τηλεφωνικά.

Ελάχιστο στοίχημα

0.10 ευρώ η στήλη είναι το ελάχιστο στοίχημα στο Stoiximan.gr

Πατήστε εδώ να κάνετε την εγγραφή σας στον Stoiximan

Εχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με το παραπάνω κείμενο; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαβάζουμε τα e-mail σας και απαντάμε άμεσα μόλις βρούμε την καλύτερη λύση για το θέμα που μας έχετε στείλει.
 

Stoiximan.gr

Πληροφορίες για τη στοιχηματική εταιρία Stoiximan.gr

Η Νο1 εταιρία στοιχήματος της αγοράς με απίθανες προσφορές, cashout, 0% γκανιότα, και με τις περισσότερες μεθόδους ανάληψης και κατάθεσης!

Stoiximan.gr : Το παιχνίδι άλλαξε!

Ανοίξτε νέο λογαριασμό