facebookΠοιες εταιρίες στοιχήματος δέχονται καταθέσεις με Skrill

Ο βασικός λόγος ύπαρξης του ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Skrill είναι η γρήγορη και άμεση μεταφορά ποσών τόσο για αγορές όσο και για online στοιχηματισμό. Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπηρεσία που απλουστεύει τη ζωή σας. Εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Έχει γραφεία σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι προσφέρει με λίγα λόγια η Skrill

Αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίζει στη παγκόσμια αγορά είναι οι άμεσες συναλλαγές τόσο κατά την κατάθεση όσο και κατά την ανάληψη και μεταφορά ποσών (μέσω μόνο του e-mail).Προσφέρει επομένως γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές (αναλήψεις και καταθέσεις) καθώς και γενικότερα άμεση εξυπηρέτηση παγκοσμίως.

Καταθέσεις και Αναλήψεις στην Skrill

Μόνη προϋπόθεση για να γίνει κατάθεση και ανάληψη είναι να έχετε κάνει την εγγραφή σας στην Skrill. Έτσι κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή επιθυμείτε 24 ώρες το 24ωρο

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Skrill

Στη Skrill οι καταθέσεις, οι αναλήψεις, και οι συναλλαγές γενικότερα γίνονται άμεσα. Αν πιάσουμε το κομμάτι που μας ενδιαφέρει και έχει να κάνει με τις εταιρίες στοιχήματος επίσης όλα γίνονται άμεσα.

Με τα χρήματα που έχετε στο
Skrill λογαριασμό σας μπορείτε είτε να κάνετε ανάληψη μέσω της Mastercard που θα λάβετε από τη Skrill είτε να κάνετε κατάθεση σε όποια εταιρία στοιχήματος επιθυμείτε, είτε να κάνετε διάφορες αγορές ακόμη και τα καθημερινά σας ψώνια. Η Skrill Mastercard ισχύει παντού! Οπου ισχύει γενικά η Mastercard! δεν χρειάζεται να υπάρχει το λογότυπο της Skrill.

Στα θετικά της
Skrill είναι η 24ωρη εξυπηρέτηση επτά μέρες την εβδομάδα στα Αγγλικά αλλά υπάρχει και ελληνόφωνο τμήμα (το ελληνόφωνο τμήμα λειτουργεί λιγότερες ώρες), κάτι που σας λύνει κάθε απορία σας αναφορικά με όλες τις προσφορές και όποιες απορίες έχετε. Αυτά κάνουν τη Skrill να ξεχωρίζει.

Πως φτιάχνει κάποιος Skrill λογαριασμό ;

Πρώτα απ ‘όλα μπαίνει στο σαϊτ της εταιρείας www.skrill.com . Εκεί ακολουθεί βήμα- βήμα τις εντολές πατώντας «Εγγραφή» και συμπληρώνει τη φόρμα εγγραφής ακολουθώντας τις οδηγίες καθώς είναι αρκετά απλές και κατανοητές.

Πέρα όμως από την απλή εγγραφή σας στη
Skrill, μπορείτε να κάνετε αίτημα και για την Skrill Mastercard συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία (χώρα, διεύθυνση κατοικίας, γλώσσα κτλ). Έπειτα και αφού κάνετε όλες τις ενέργειες θα λάβετε μήνυμα ότι ο λογαριασμός σας έχει ενεργοποιηθεί και το μόνο που θα σας ζητηθεί είναι μια επαλήθευση στοιχείων στο προσωπικό σας e-mail. Μετά είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι συναλλαγή θέλετε.

Πως ταυτοποιώ τον Skrill λογαριασμό μου ;

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας. Ο πρώτος είναι μέσω χρεωστικής η πιστωτικής κάρτας, εν συνεχεία μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού και τέλος με την ταυτότητά σας, ή διαβατήριο, και της διεύθυνσης κατοικίας σας.

1)Ταυτοποίηση Skrill μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Ουσιαστικά η εταιρεία επαληθεύει την ύπαρξη της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας αφαιρώντας ένα τυχαίο πόσο από 1 έως 3 ευρώ. Αυτό γίνεται για λόγους ασφάλειας. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί στο λογαριασμό της Skrill σας η σχετική χρέωση με δικαιολογητικό «Skrill» και έπειτα εσείς θα πληκτρολογήσετε ένα μοναδικό κωδικό. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία το ποσό θα σας πιστωθεί και πάλι στο υπόλοιπό σας.

2)Ταυτοποίηση Skrill μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Κάτι αντίστοιχο (σχεδόν το ίδιο) γίνεται και στον τραπεζικό σας λογαριασμό, όπου η Skrill πραγματοποιεί μία μικρή ανάληψη .Στην κατάσταση λογαριασμού σας, εμφανίζεται ένας 6ψηφιος κωδικός. Θα πρέπει να εισάγετε αυτόν τον κωδικό στον Skrill λογαριασμό σας.Έτσι αντίστοιχα θα επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός σας και το υπόλοιπο θα πιστωθεί άμεσα.

3)Ταυτοποίηση Skrill με ταυτότητα και την διεύθυνσης κατοικίας σας

Εδώ τα πράγματα είναι σαφώς ευκολότερα, αφού το μόνο που κάνετε είναι να σκανάρετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας ή του διαβατηρίου σας προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είστε ο ίδιος που αναγράφεται και στα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει στη φόρμα.

Στη συνέχεια σας αποστέλλεται ταχυδρομικά ένας φάκελος στη διεύθυνση κατοικίας που έχετε δηλώσει, ο οποίος περιέχει έναν κωδικό. Θα πρέπει να εισάγετε αυτόν τον κωδικό στον Skrill λογαριασμό σας και μετά είστε έτοιμοι

Τι είναι η Skrill Μastercard (προπληρωμένη κάρτα)

Πρόκειται ουσιαστικά για μία κάρτα με την οποία κάνετε τις αναλήψεις σας παντού και φυσικά στην Ελλάδα  Μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε όλα τα ηλεκτρονικά και επίγεια καταστήματα που δέχονται κάρτες Mastercard (πλέον δέχονται όλα), ακόμα και εάν δεν φέρουν την ένδειξη «Skrill». Η κάρτα είναι προπληρωμένη, δηλαδή συνδέεται απευθείας με το λογαριασμό σας και θα πρέπει να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε. Τέλος, το όριο ανάληψης, είναι 250 ευρώ ως ημερήσια ανάληψη (εντός 24ώρου)

Ποιες Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Skrill;

Σε όλο τον κόσμο σχεδόν όλες οι στοιχηματικές δέχονται συναλλαγές με Skrill. To ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα με τις εταιρίες στοιχήματος. Εμείς επιμένουμε και παρουσιάζουμε στους επισκέπτες μας μόνο τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

Οι νόμιμες στοιχηματικές που δέχονται συναλλαγές με
Skrill στην Ελλάδα είναι:

Stoiximan.gr
Bwin.gr
Vivobet.gr
Winmasters.gr
Championsbet.net
Goalbet.gr
Sportingbet.gr
Vistabet.gr
Betshop.gr


Εχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με το παραπάνω κείμενο; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαβάζουμε τα e-mail σας και απαντάμε άμεσα μόλις βρούμε την καλύτερη λύση για το θέμα που μας έχετε στείλει.

 

Skrill

Οι εταιρίες στοιχήματος που δέχονται καταθέσεις με Skrill

Βρείτε ποιες εταιρίες στοιχήματος δέχονται καταθέσεις με Skrill

Παίξτε νόμιμα στοίχημα και κάντε την κατάθεσή σας με έναν από τους πιο δημοφιλής τρόπους το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill