Betshop.gr

Η Betshop.gr είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχήματος καθώς ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με την ιδιόκτητη άδεια της B2B Gaming Services. Πρόκειται για μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που έχει κάνει τις περισσότερες αλλαγές το τελευταίο χρονικό διάστημα με μεγάλα βήματα προόδου. Είναι η πρώτη εταιρία στοιχημάτων που άρχισε να δέχεται ξανά καταθέσεις με paysafe, ανανέωσε 100% την πλατφόρμα της, ενώ παράλληλα παρουσίασε και το νέο mobile site που δεν είχε. Επιπλέον παρέχει μία σειρά προσφορών προς τους παίκτες του στοιχήματος όπως το πριμ στα παρολί*, και τη δημοφιλή υπηρεσία Cashout*, ενώ πρόσφατα άρχισε να προσφέρει και μεταδόσεις live streaming*

Στοίχημα

Ολα είναι γρήγορα και απλά στη Betshοp.gr. Γρήγορο και απλό σαιτ, ταχύτατη πλοήγηση, εύκολος στοιχηματισμός. Προσφέρει πάρα πολλές επιλογές συνήθως πάνω από 150 που φτάνουν και στις 250 σε κάθε παιχνίδι! Διαθέτει ένα ταχύτατο σύστημα λήψης στοιχημάτων διαθέσιμο 24 ώρες το 24ώρο, με άμεση επιβεβαίωση των κερδισμένων στοιχημάτων, και άμεσες πληρωμές. Στη betshop.gr θα πληρωθείτε σε 4 έως 24 ώρες! Η γκανιότα στα μεγάλα πρωταθλήματα είναι στο 3% έως 4% προσφέροντας καλές αποδόσεις. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μία μεγάλη γκάμα αθλητικών ή μη γεγονότων.

Live στοίχημα

Οπως και στο pre live έτσι και στο live στοίχημα η Betshop.gr προσφέρει πραγματικά πάρα αθλήματα – διοργανώσεις και παράλληλα πάρα πολλά στοιχήματα μεταξύ αυτών και τα ασιατικά. Και στο ζωντανό στοίχημα η γκανιότα κυμαίνεται μεταξύ του 3% και 4% στα μεγάλα πρωταθλήματα – διοργανώσεις. Μετά την ανανέωση που έκανε η betshop.gr στην πλατφόρμα της τα πράγματα γίνανε πολύ καλύτερα. Πάντα είχε καλό προϊόν, πολλά προσφερόμενα γεγονότα και αποδόσεις, αλλά τώρα η διαφορά είναι μεγάλη. Πραγματικά πλήρης η πλατφόρμα του live στοιχήματος. O παίκτης του στοιχήματος μπορεί να στοιχηματίσει στα πάντα. Πλέον με την προσθήκη μεταδόσεων live streaming* τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα! Δε μας άρεσε που υποχρεωτικά ακούγεται ο ήχος όταν σημειώνεται κάποιο γκολ σε κάποιο άλλο παιχνίδι εκτός από αυτό που παρακολουθούμε και μας ενδιαφέρει. Αν επιλέξουμε να απενεργοποιήσουμε τον ήχο τότε δεν ακούμε αν θα σημειωθεί κάποιο γκολ στο “δικό μας” παιχνίδι. Θα θέλαμε ο ήχος να αφορά μόνο το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει και όχι γενικά.

Mobile bet

Με τη ριζική ανανέωση του Betshop.gr παρουσιάστηκε και η νέα ολοκαίνουρια πλατφόρμα για κινητά και τάμπλετ. Σημείο που πονούσε η betshop.gr καθώς δεν υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό. Πλέον με τη νέα πλατφόρμα της Betshop.gr μπορείτε να στοιχηματίζετε απ όπου και αν είστε από το τάμπλετ ή το κινητό σας τηλέφωνο. Καλή η νέα πλατφόρμα, γρήγορη, σταθερή, αξιόπιστη. Κανένα πρόβλημα γενικά ο στοιχηματισμός γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Betshop.gr Προσφορές*

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η Betshop.gr προσφέρει πλέον στους παίκτες του στοιχήματος μία σειρά προωθητικών ενεργειών

Πριμ στα παρολί

Η Βetshop.gr πριμοδοτεί όλα τα κερδισμένα στοιχήματα που έχουν παιχτεί σε απλά δελτία παρολί

Ολες οι αποδόσεις των παιχνιδιών που θα συμπεριλάβεται στο δελτίο σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.35+

Διαβάστε αναλυτικά για την προσφορά Πριμ στα παρολί

Cashout*

Τη δημοφιλή υπηρεσία Cash Out* προσφέρει πλέον η Betshop.gr!

Μπορείς πλέον να διευθετήσεις κάθε σου στοίχημα, πριν αυτό ολοκληρωθεί είτε για να εξασφαλίσεις το κέρδος σου, είτε για να μειώσεις τις απώλειες σου εάν πιστεύεις ότι το γεγονός που επέλεξες δεν θα επιβεβαιωθεί. Το παιχνίδι πλέον είναι 100% στα χέρια σου με την υπηρεσία cash out* της Betshop.gr! Διαβάστε αναλυτικά για την προσφορά Cashout Betshop.gr*

Ταυτοποίηση

Ολες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, πλέον είναι υποχρεωμένες από το νόμο να ταυτοποιούν τα στοιχεία των πελατών τους.

Για να κάνετε ταυτοποίηση στη Betshop.gr πρέπει να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα στο [email protected].

Διαβάστε αναλυτικά για το πως μπορείτε να κάνετε ταυτοποίηση στις νόμιμες στοιχηματικές

Συναλλαγές – μέθοδοι κατάθεσης – ανάληψης

Πάρα πολλές μεθόδους ανάληψης και κατάθεσης δέχεται η Betshop.gr

Κατάθεση στη Betshop.gr μπορείτε να κάνετε με: Paysafe, Skrill, Neteller, Τραπεζική Μεταφορά, Moneysafe, Unistream, WorldPay (Visa-Mastercard), Unistream Money Transfers, Beecash.

Η ελάχιστη κατάθεση είναι 10 ευρώ.
Η ελάχιστη ανάληψη είναι 10 ευρώ.

Ανάληψη στη Betshop.gr μπορείτε να κάνετε με: Skrill, PaySafe, Neteller, Moneysafe, Τραπεζική Μεταφορά, Unistream Money Transfers

Η Betshop.gr πληρώνει μέσα σε 4-24 ώρες!

Paysafe

H Betshop.gr δέχεται κανονικά καταθέσεις με Paysafe card. Μάλιστα ήταν η πρώτη στοιχηματική εταιρία που άρχισε να δέχεται ξανά καταθέσεις με paysafe!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Με το Betshop.gr μπορείτε να επικοινωνείτε με live chat με e-mail ή τηλεφωνικά. Ο αριθμός τηλεφώνου είναι 801-2224141

Ελάχιστο στοίχημα

0.10 ευρώ η στήλη είναι το ελάχιστο στοίχημα στη Betshop.gr

Πατήστε εδώ να κάνετε την εγγραφή σας στη Betshop.gr

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με το παραπάνω κείμενο; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαβάζουμε τα e-mail σας και απαντάμε άμεσα μόλις βρούμε την καλύτερη λύση για το θέμα που μας έχετε στείλει.

Betshop.gr